Suc de fructe și morcovi pur și simplu cu sirop de arțar
Butternut suc de fructe și morcov pur Apercule cu sirop de arțar este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 189 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, suc de portocale, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Dovleac De Arțar, Piure De Dovleac De Arțar, și Piure De Dovleac Prăjit Cu Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 2 linguri de unt în oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se adauga ceapa si saut-ul pana se inmoaie, aproximativ 8 minute. Se amestecă 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
3
Se adauga morcovii si saut-ul pana se acopera cu unt, aproximativ 1 minut. Se amestecă restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Unt
4
Adăugați suc de fructe și saut până când începe să se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
5
Se toarnă suc de portocale peste legume. Acoperiți și fierbeți până când legumele sunt moi, aproximativ 25 de minute. Descoperiți și fierbeți până se evaporă tot lichidul, aproximativ 5 minute. Se amestecă siropul de arțar. Se răcește ușor. Lucrând în loturi, amestec de piure în procesor până la omogenizare. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Portocale
Sirop De Arțar
Legume
6
Transferați în vasul de servire. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați. Se amestecă la foc mediu pentru a se încălzi.)