Suc de fructe galben sufocat cu busuioc
Squash galben sufocat cu busuioc ar putea fi doar vasul lateral pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă 93 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 92 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, apă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Suc de fructe galben sufocat w / busuioc, Taitei galbeni de dovlecei cu sos de busuioc de rosii, și Squash galben spiralizat cu pui, lămâie și busuioc.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi adăugați jumătate de dovlecei și saut, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Transferați dovlecelul rumenit într-un castron, apoi încălziți uleiul de lingură rămas și sucul de suc rămas saut în același mod. Întoarceți dovleceii în castron în tigaie.
Se adauga usturoiul si saut-ul, amestecand ocazional, 1 minut.
Adăugați apă, sare și piper și fierbeți rapid, acoperit, până când dovlecelul este fraged și cea mai mare parte a lichidului este evaporată, 6 până la 7 minute. Se amestecă busuiocul.