Suc de fructe coapte și sirop de arțar

Suc de fructe coapte și sirop de arțar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 248 calorii. Această rețetă servește 6. 75 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar real, dovlecei de butternut, stoc de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Rețete similare sunt Sirop De Arțar Suc De Ghindă La Cuptor, Squash de Butternut condimentat la cuptor cu mere și sirop de arțar, și Suc De Fructe Prăjită Cu Gorgonzolan Și Sirop De Arțar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiate cu fața în sus, pe o foaie mare de copt. coaceți până la foarte fraged, aproximativ 50 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți ușor. Folosind lingura mare, scoateți carnea de squash și transferați-o într-un castron mare.
Într-o cratiță medie, topiți untul la foc mediu-mic.
Se adaugă ceapa tocată și nucșoara măcinată și se sotează până când ceapa este fragedă și se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Transferați în castron cu dovlecei.
Adăugați bulion de pui și sirop de arțar.
Amestec de piure în loturi în procesor până la neted. Condimentează piureul de dovlecei cu sare și piper. Întoarceți piureul în aceeași cratiță. Se amestecă piureul la foc mediu până se încălzește.
Transferați în castron și serviți.