Submarine din Turcia în stil vietnamez

Submarine din Turcia în stil vietnamez
Vietnameză-stil Turcia Subs necesită în jurul valorii de 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 26 calorii. Această rețetă servește 55. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați curcan, ghimbir, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Rețete similare includ Submarine În Stil New Orleans, Submarine în stil Italian cu Pepperoncini, și Curcan Mărar Submarine.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați varza și morcovii cu 1/4 cană de oțet de orez, sarea și zahărul; lăsați să stea aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați restul de 1/4 cană de oțet de orez cu ceapă verde, suc de lămâie, ghimbir, usturoi și pudră de cinci condimente. Se învârte până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Oțet De OrezOțet De Orez
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă amestecul într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Adăugați curcan și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Împărțiți secțiunile de baghetă sau bolillos pe lungime aproape până la capăt, lăsând jumătățile atașate pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
6
Răspândiți aproximativ 1 linguriță. pasta de chili pe 1 parte tăiată a fiecăruia. Amestec de curcan Movilă deasupra, apoi adăugați amestecul de varză și frunzele de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Pastă De ChiliPastă De Chili
La 1 AnanasLa 1 Ananas
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții55
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista