Sub Sandwich la grătar
Sub Sandwich la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,85 USD per porție. O porție conține 999 de calorii , 23 g de proteine și 71 g de grăsimi . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați dressing pentru salată, brânză cheddar, ulei de măsline suplimentar și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Este perfect pentru 4 iulie . Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 45% . Încercați BahnMi Meatball Sub , Sandwich cu brânză la grătar cu mure și Sandviș cu vinete la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați ardeiul verde și ceapa cu ulei.
Puneți pe o folie dublă de grosime (aproximativ 12 inchi pătrați). Îndoiți folie în jurul legumelor și sigilați bine. Gratar, acoperit, la foc mediu, timp de 12-15 minute sau pana se inmoaie; puse deoparte.
Tăiați pâinea în jumătate pe orizontală; scoateți pâinea din jumătatea superioară, lăsând 1/2 inch. coajă (aruncați pâinea îndepărtată sau păstrați pentru o altă utilizare).
Perie părțile tăiate ale pâinii cu sos pentru salată; puneți partea tăiată în jos pe grătar. Prăjiți, neacoperit, la foc mediu timp de 3-5 minute sau până când se rumenesc.
Așezați partea de jos a pâinii pe o folie dublă de grosime (aproximativ 18 in. x 12 in.).
Se adaugă curcan, două felii de brânză elvețiană, șuncă, brânză cheddar, pastramă și brânză elvețiană rămasă. Acoperiți cu amestec de ardei verde, murături și roșii.
Puneți sosul rămas peste partea tăiată a pâinii; pune peste umplutură.
Ungeți pâinea cu ulei suplimentar. Îndoiți folia în jurul sandvișului și sigilați bine. Gratar, acoperit, la foc mediu timp de 4-8 minute sau pana cand branza se topeste.
Tăiați în felii cu un cuțit zimțat.