Sub Mare cookie Pops

Sub Mare cookie Pops
Nevoie de o desert fără lactate? Sub Mare cookie Pops ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. O porție conține 510 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, glazură de prăjituri betty în culorile dorite, amestec de prăjituri cu unt de arahide betty și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cookie Pops, Cookie Pops, și Sub Mare cookie Pops.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de prăjituri, făina, uleiul, apa și oul până se formează aluatul moale. Formați aluatul într-o bilă; aplatizați ușor. Înfășurați aluatul în folie de plastic; refrigerați 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (14-1/2 Uncii) Amestec De Prăjitură/prajituri De Turtă Dulce1 Pachet (14-1/2 Uncii) Amestec De Prăjitură/prajituri De Turtă Dulce
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Încălziți cuptorul la 177°.pe suprafața ușor făinată, rulați aluatul la grosimea de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Se taie cu 3 1/2 - inch pește-și în formă de stea de mare tăietori cookie. Pe foile de cookie-uri negreșite, așezați decupaje la o distanță de 2 inci. Introduceți 1 băț de acadea pe jumătate în centrul fiecărui cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
Lollipop SticksLollipop Sticks
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Coaceți 9 până la 11 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite. Se răcește 5 minute; scoateți din foile de cookie în rafturile de răcire. Se răcește complet. Decorați prăjiturile cu glazură, gel și zaharuri. Atașați ochii bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Lăsați să stea până când este setat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista