Strudele de mere și Pecan
Strudele de mere și Pecan necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 272 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, unt, foi de aluat phyllo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Strudele De Mere, Strudele Individuale De Mere, și Mini Strudele De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică la foc mediu, prăjiți pecanele până la culoarea aurie, aproximativ 3 până la 4 minute. Opriți focul și amestecați stafidele și umplutura de mere. Rezervă.
Într-o cratiță mică la foc mediu, adăugați untul și salvia. Când untul s-a topit, îndepărtați Salvia. Într-un castron mic, combinați zahărul și scorțișoara și dați deoparte.
Desfaceți foile de phyllo și acoperiți-le cu un prosop umed. Puneți 1 foaie pe o tăietură și ungeți cu untul topit, puneți o altă foaie deasupra și ungeți cu unt, apoi puneți o a treia foaie deasupra și ungeți cu unt. * Nota bucătarului: puneți filoul deoparte, acoperit cu un prosop umed până când este gata de utilizare din nou.
Tăiați stivele phyllo în treimi. Puneți aproximativ 1 până la 2 linguri de umplutură de mere la vârful benzii cele mai apropiate de dvs. Îndoiți phyllo-ul în triunghiuri prin plierea repetată spre dreapta, apoi spre stânga și repetați până ajungeți la capătul benzii, asigurându-vă că păstrați forma unui triunghi. Repetați cu restul de 2 benzi de phyllo.
Ungeți ultimul triunghi cu unt pentru a sigila.
Ungeți vârfurile triunghiurilor cu unt și presărați cu zahăr scorțișoară.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Repetați procesul până când a fost utilizată toată umplutura. Aranjați triunghiurile phyllo pe o tigaie de foi care a fost căptușită cu hârtie pergament și coaceți până se rumenesc bine, aproximativ 6 până la 8 minute.
Transferați strudelele într-un platou de servire și serviți.