Strudel De Baclava De Caise
Caise Baklava Strudel ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 348 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Un amestec de miere, aluat filo, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Baclava De Caise, Strudel De Caise, și Strudel De Caise Cu Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Aduceți miere și 1/4 cană de zahăr la foc mic într-o cratiță, amestecând pentru a se amesteca.
Se ia de pe foc și se adaugă caisele; pus deoparte.
Învârtiți nucile, cardamomul și restul de 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate în cea mai mare parte. Puneți deoparte 2 linguri.
Așezați o bucată de hârtie pergament pe o suprafață de lucru. Lucrați cu 1 foaie filo la un moment dat, așezați pe hârtie, periați cu puțin unt și presărați cu 2 linguri. amestec de nuci; repetați, stivuind filo și apăsând în jos pentru a sigila.
Puneți caise cu un pic de amestec de miere pe filo stivă de-a lungul unei părți lungi.
Rostogolește-te. Aranjați rola pe o diagonală pe o foaie de copt cu margini căptușită cu pergament.
Periați cu mai mult amestec de miere; se presară cu 2 linguri rezervate. amestec de nuci.
Coaceți până se rumenesc și sucurile clocotesc capetele, 15 până la 20 de minute.
Lăsați să se răcească complet înainte de a felia.