Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Stroganoff gătit lent. Această rețetă face 10 porții cu 292 calorii, 18g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Dacă aveți muștar măcinat, ceapă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cel mai bun stroganoff de vită gătit lent de la Formica, Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff, și Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați fripturile rotunde în 3x1 / 2-in. benzi. Într-un castron puțin adânc, amestecați făina, sarea, muștarul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură Rotundă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați carnea de vită în loturi; agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Într-un 5-qt. aragaz lent, ceapa strat, ciuperci și carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Se toarnă bulion deasupra. Gatiti, acoperit, la 5-7 ore sau pana cand carnea este frageda. Chiar înainte de servire, amestecați smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch