Stroganoff De Pui Cu Aragaz Lent

Stroganoff De Pui Cu Aragaz Lent
Slow Cooker Chicken Stroganoff este un fără gluten și דל פחמימות, rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 456 calorii, 29G de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de jumătăți de piept de pui, cremă de brânză, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Încercați Stroganoff De Pui Cu Aragaz Lent, Plăcintă Cu Oală Stroganoff De Pui Cu Aragaz Lent, și Slow Cooker Chicken Stroganoff: noul tău pui preferat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul, margarina și amestecul de pansament în aragazul lent; se amestecă împreună și se gătește la foc mic timp de 5 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Adăugați cremă de brânză și supă, amestecați împreună și gătiți la foc mare încă 1/2 oră sau până când se încălzește și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista