String Brânză Umplute-Crusta Pizza

Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mediteraneană. Încercați să faceți brânză cu coarde Pizzan cu crustă umplută acasă. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 647 calorii, 26g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți condimente, ceapă, brânză de coarde și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare includ Pizza cu cârnați de mere și pui cu macaroane și crustă umplută cu brânză, Squash spaghete umplute cu roșii, măsline, Tunan și brânză de coarde, și Pizza Cu Crustă Umplută.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge și se lasă deoparte. Într-un castron, combinați 2-1/2 căni de făină, 1 lingură de condimente italiene, drojdie, zahăr și sare.
Într-o cratiță, încălziți apa și uleiul la 120 -130 -130.
Se adaugă la ingredientele uscate; bate doar până se umezește. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se lasă să se odihnească 5 minute.
Presărați făină de porumb peste un 14-in uns. tigaie pentru pizza.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-un 15-in. cerc.
Transferați în tigaia pregătită, lăsând aluatul să se drapeze peste margine.
Tăiați brânza de sfoară pe jumătate pe lungime; așezați în jurul marginii tigaiei. Îndoiți aluatul peste brânza cu sfoară; Ciupiți pentru a sigila. Înțepați bine aluatul cu o furculiță.
Se coace la 375 la 5 minute.
Combinați sosul de pizza și 2 lingurițe de condimente italiene; se întinde pe jumătate peste crustă.
Se presară cu amestec de carne de vită și ciuperci; se acoperă cu amestecul de sos de pizza rămas.
Se presară cu brânzeturi mărunțite și condimente italiene rămase.
Coaceți timp de 18-20 de minute sau până când brânza este topită și crusta este maro aurie.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Sangiovese, Shiraz și Barbera vin sunt alegerile mele de top pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.