Stridiile Rockefeller este un pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 209 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți stridii, semințe de fenicul, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Stridii Rockefeller, Stridii Rockefeller, și Stridii Rockefeller pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați rack-ul în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 450 F. usturoiul tăiat fin în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Adăugați spanac, năsturel și ceapă verde la usturoi. Procesați, folosind porniri/opriri, până când amestecul este tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Nasturel
Spanac
Usturoi
3
Transferați amestecul într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați untul, pesmetul, Pernodul, feniculul și sosul fierbinte în procesor. Procesați până se amestecă bine. Întoarceți amestecul de spanac la procesor. Procesați, folosind porniri/opriri, doar până când amestecurile sunt amestecate. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 8 ore înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pesmet
Sos Fierbinte
Spanac
Unt
Fenicul
Pernod
5
Presărați sare de rocă peste foaia mare de copt la adâncimea de 1/2 inch. Aranjați stridiile în jumătate de coajă deasupra sării de rocă. Acoperiți fiecare stridie cu 1 lingură de amestec de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Rocă
Stridii
Spanac
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
7
Coaceți până când amestecul de spanac se rumeneste deasupra, aproximativ 8 minute.