Stridii pe jumătate de coajă cu Mignonette Rosa

Stridii pe jumătate de coajă cu Mignonette Rosa
Dacă 26 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., stridii pe jumătate coajă cu Mignonette Ros_7 ar putea fi un remarcabil fără gluten, fără lactate și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 10 porții cu 16 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați gheață, stridii, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Stridii pe jumătate de coajă cu sos Mignonette, Stridii Pe Jumătate De Coajă Cu Sos Mignonette, și Stridii crude pe jumătate de coajă cu Mignonette de castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați ros, șobolani, oțet și piper. Aranjați stridiile pe un pat de gheață și serviți cu mignonette
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista