Stridii la grătar și scoici de ras cu sos picant de oțet de Chili
Rețeta stridii la grătar și scoici de ras cu sos picant de oțet de Chili ar putea satisface pofta americană în aproximativ 30 minute. Acest fel de mâncare are 49 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, stridii, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Stridii Picante La Grătar, Stridii la grătar cu salsa de ghimbir-chili, și Stridii Picante Thailandeze La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul sau grătarul.
Curățați și curățați stridiile și scoicile de ras și scurgeți.
Într-un bol mic de amestecare, așezați ardeii tocați, oțetul, zahărul, sarea, ceapa și menta și amestecați împreună.
Așezați crustaceele pe grătar și gătiți până se deschid cojile. scoateți și așezați pe platou acoperit cu sare de rocă.
Așezați sosul de scufundare în centru și serviți cu Furculițe de cocktail.