Stridii Italiene La Cuptor
Reteta coapte stridii italiene ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. O porție conține 75 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, pene de lămâie, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Stridii Coapte, Stridii Coapte, și Stridii Coapte Florentine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie și pulsați de 10 ori sau până se formează firimituri grosiere pentru a măsura 3/4 cană.
Încălziți o tigaie antiaderentă medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați ceapa, pătrunjelul și usturoiul; gatiti 5 minute, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă pesmet proaspăt, pesmet Italian și următoarele 4 ingrediente (pesmet Italian prin piper negru).
Așezați stridiile pe o tigaie cu jeleu.
Presărați amestecul de pesmet uniform peste stridii.
Coaceți stridiile la 450 timp de 7 minute sau până când marginile stridiilor se ondulează.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon