Stridii Dantelate
Stridiile dantelate sunt o pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 360 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de pesmet, sare, stridii scuturate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 21 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Stridii Dantelate, Stridii Dantelate, și Stridii Dantelate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Ungeți un vas de copt superficial.
Combinați firimiturile de pâine și firimiturile de cracker, amestecați untul topit.
Așezați un strat subțire de amestec de firimituri în fundul vasului de copt pregătit.
Strat stridiile peste firimituri și presară sare și piper după gust.
Se toarnă 2 linguri de lichid de stridii și 1 lingură de lapte deasupra. Repetați apoi acoperiți stratul superior cu amestecul rămas de firimituri.
Coaceți la 450 grade F (230 grade C) timp de 30 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin de culoare galben auriu strălucitor care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.