Street-Snack Tacos Verdes

Street-Snack Tacos Verdes
Street-gustare Tacos Verdes ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 324 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,49 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați salsa verde, pui rotisor, guacamole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 45%. Încercați Tacos De Stradă, Bhutte ka Kees - gustare de porumb rasă-Indore Street Food s, și Tacos De Stradă Coreeană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți aproximativ 2 linguri. pui în centrul fiecărei tortilla. Topiți fiecare cu 1 lingură. guacamole și 1 lingură. salsa, apoi 1 linguriță. brânză și o crenguță de coriandru. Înfășurați tacos în hârtie pergament și aranjați pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot Dog, La GratarHot Dog, La Gratar
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 D. HR
Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 D. HR
Acest amestec Pinot Noir/Gamay" 1787 "este partea contra a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) sunt vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie de stejar neutre. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, a fost ordonat un decret pentru a elimina toate soiurile de struguri roșii din Valea Mosel și pentru a le înlocui cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a disipat și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista