Straturi De Sparanghel Peste Noapte

Straturi De Sparanghel Peste Noapte
Asparagus Stratan peste noapte este un fel principal care servește 8. O porție conține 301 calorii, 21g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 1,67 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 55 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, piper, șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Peste Noapte Sparanghel Și Straturi De Ciuperci, Straturi de mic dejun peste noapte cu Prosciutto și sparanghel, și Peste Noapte Straturi De Broccoli Brânză.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți 8 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați sparanghel; gătiți, neacoperit, 2-3 minute sau doar până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Scurgeți și aruncați imediat în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Se scurge și se usucă.
5
Aranjați șase jumătăți de brioșă engleză într-un 13x9-in uns. vas de copt, tăiat cu fața în sus. Tăiați jumătățile de brioșă rămase pentru a umple spațiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Strat cu 1 cană de brânză, sparanghel, șuncă și ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
7
Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, sarea, muștarul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Se toarnă deasupra. La frigider, acoperit, peste noapte.
9
Preîncălziți cuptorul la 375 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Scoateți straturile din frigider în timp ce cuptorul se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
12
Coaceți, neacoperit, 40-45 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista