Straturi de Cheddar cu ceapă la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați straturile de Cheddar cu ceapă la grătar. Această rețetă vegetariană servește 1 și costă $6.34 pe portie. O porție conține 1993 calorii, 103G de proteine, și 99G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de pâine de secară, roșii, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 23 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Turcia de Sud-Vest-burgeri Cheddar cu ceapă la grătar, Crupe Cu Porumb La Grătar, Ceapă, Ardei Și Brânză Cheddar, și Fondue Cheddar îmbătrânită cu roșii la grătar, slănină și ceapă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 149°. pulverizați vasul de copt pătrat, 8x8x2 inci, cu spray de gătit.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in ulei 6 pana la 8 minute, amestecand frecvent, pana se rumeneste; se ia de pe foc.
Tăiați crustele din pâine.
Întindeți muștarul pe 1 parte a fiecărei felii de pâine. Aranjați 4 felii, cu muștar în sus, în vasul de copt.
Puneți 1 cană de brânză, roșii și ceapă pe pâine.
Așezați pâinea rămasă, cu muștarul în jos, pe ceapă. Bateți laptele și ouăle până se omogenizează bine.
Se toarnă uniform peste pâine.
Coaceți descoperit aproximativ 1 oră sau până când centrul este setat și pâinea este maro aurie.
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.