Straturi de arpagic și Brie
Straturile de arpagic și Brie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,46 USD pe porție. O porție conține 650 calorii, 36g de proteine, și 32g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Brie și straturi de ouă, Straturi de mic dejun cu somon și Brie, și Straturi de mic dejun Brie-și-Veggie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți cu generozitate două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 inci.
Puneți pâinea într-un castron foarte mare.
Se toarnă 4 căni de lapte peste.
Lăsați pâinea să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Strângeți felii de pâine peste același castron, extragând cât mai mult lapte posibil.
Transferați pâinea într-un castron mediu.
Transferați laptele din castron în ceașcă de măsurare cu 2 căni. Dacă este necesar, adăugați mai mult lapte la egal cu 1 1/3 căni în total. Întoarceți laptele într-un castron foarte mare.
Adăugați ouă, 1 1/2 lingurițe sare și 1 1/2 lingurițe piper în lapte; bateți pentru a se amesteca bine.
Aranjați 1/4 de pâine în fiecare tigaie pregătită.
Presărați 1/2 cană de arpagic peste fiecare.
Presărați fiecare cu 1/4 de brânză Brie, apoi 2 linguri de pătrunjel și 2 linguri de tarhon.
Presărați 3 linguri de brânză elvețiană peste fiecare. Acoperiți fiecare cu jumătate din pâinea rămasă.
Se toarnă jumătate din amestecul de lapte-ou peste fiecare.
Presărați 1/2 cană de arpagic, 1/4 de Brie, 2 linguri de pătrunjel și 2 linguri de tarhon peste fiecare.
Presărați 3 linguri de brânză elvețiană și 1/3 cană de parmezan peste fiecare. Punctați fiecare cu 1 lingură de unt. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți budincile descoperite până se umflă și se rumenesc adânc deasupra, aproximativ 1 oră 10 minute.
Lăsați să se răcească 5 minute.
Tăiați în pene și serviți.