Straturi de arpagic și Brie

Straturi de arpagic și Brie
Straturile de arpagic și Brie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,46 USD pe porție. O porție conține 650 calorii, 36g de proteine, și 32g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Brie și straturi de ouă, Straturi de mic dejun cu somon și Brie, și Straturi de mic dejun Brie-și-Veggie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți cu generozitate două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
2
Puneți pâinea într-un castron foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă 4 căni de lapte peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
4
Lăsați pâinea să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Strângeți felii de pâine peste același castron, extragând cât mai mult lapte posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Transferați pâinea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Transferați laptele din castron în ceașcă de măsurare cu 2 căni. Dacă este necesar, adăugați mai mult lapte la egal cu 1 1/3 căni în total. Întoarceți laptele într-un castron foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
BolBol
7
Adăugați ouă, 1 1/2 lingurițe sare și 1 1/2 lingurițe piper în lapte; bateți pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Aranjați 1/4 de pâine în fiecare tigaie pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Presărați 1/2 cană de arpagic peste fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
10
Presărați fiecare cu 1/4 de brânză Brie, apoi 2 linguri de pătrunjel și 2 linguri de tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
TarhonTarhon
PătrunjelPătrunjel
11
Presărați 3 linguri de brânză elvețiană peste fiecare. Acoperiți fiecare cu jumătate din pâinea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
PâinePâine
12
Se toarnă jumătate din amestecul de lapte-ou peste fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
13
Presărați 1/2 cană de arpagic, 1/4 de Brie, 2 linguri de pătrunjel și 2 linguri de tarhon peste fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
14
Presărați 3 linguri de brânză elvețiană și 1/3 cană de parmezan peste fiecare. Punctați fiecare cu 1 lingură de unt. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
UntUnt
15
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Coaceți budincile descoperite până se umflă și se rumenesc adânc deasupra, aproximativ 1 oră 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Lăsați să se răcească 5 minute.
18
Tăiați în pene și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista