Friptură și Pierogi

Friptură și Pierogi
Steak și Pierogi este o rețetă Est-Europeană care servește 4. O porție conține 768 calorii, 59G de proteine, și 56G de grăsime. Pentru 4,59 USD pe porție, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru ziua valentin. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Dacă aveți muștar din cereale integrale, smântână, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pierogi, Pierogi, și Pierogi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Bateți muștarul, uleiul de măsline și sosul Worcestershire într-un castron mic. Condimentați friptura cu sare și piper, apoi acoperiți cu jumătate din amestecul de muștar; lăsați să stea la temperatura camerei 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Combinați smântâna și arpagicul într-un alt castron mic și condimentați cu sare și piper; la frigider până este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Transferați friptura pe grătar și gătiți 5 minute; răsturnați, periați cu jumătate din amestecul de muștar rămas și gătiți încă 5 minute. Întoarceți din nou și periați cu restul amestecului de muștar; gătiți încă 5 până la 8 minute pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați pierogi și gătiți după cum direcționează eticheta.
8
Puneți spanacul într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
9
Scurgeți pierogi în strecurătoare cu spanacul, astfel încât spanacul să se ofilească. Întoarceți pierogi și spanacul în oală și amestecați untul; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Feliați friptura împotriva bobului; împărțiți între farfurii împreună cu pierogi și spanac. Acoperiți pierogi cu smântâna de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
11
Fotografie de Justin Walker

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Pierogies funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu lichioruri de flori de soc sau fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și indicii de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructului Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Revista