Tamale Pie II

Tamale Pie II
Tamale Pie II este un fără gluten felul principal. O porție conține 231 calorii, 21g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,21 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 38 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de pudră de chili, sos de roșii, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Plăcintă Cu Tamale, Plăcintă Cu Tamale, și Plăcintă Cu Tamale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o caserolă de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță, aduceți apa la fiert și adăugați 1/2 linguriță de sare. Adăugați încet făina de porumb și gătiți la foc mic timp de aproximativ 5 minute, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă 2/3 din ciuperca fierbinte de făină de porumb într-o caserolă de 2 litri. Folosind lingura, aduceți-o pe părțile laterale cât va ajunge. Dacă ciuperca este prea groasă pentru a se răspândi, adăugați puțină apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
4
Într-o tigaie mare, gătiți, dar nu rumeniți, carnea de vită măcinată, rupând-o în firimituri în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa și ardeiul verde și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
6
Adăugați porumbul (cu lichidul său), pudra de chili, sarea și sosul de roșii, încălziți până când este foarte fierbinte și turnați amestecul în caserola căptușită cu terci de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Sos De RoșiiSos De Roșii
Făină De PorumbFăină De Porumb
PorumbPorumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
7
Lingura rămasă terci de porumb peste partea de sus. Din nou, ar trebui să fie suficient de subțire pentru a se răspândi, dar cu siguranță nu apoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
8
Se acoperă cu brânză rasă și se coace la 350 grade F (175 grade C) timp de 35 până la 40 de minute sau până când brânza este topită și rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros Euro. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Wild Horse Unbridled Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Acest Pinot Noir neînfrânat are arome generoase de cireșe, mure și vanilie cunote subtile savuroase. Este plin de corp, cu arome de fructe coapte și taninuri suple, făcându-lo potrivire bună pentru coaste scurte de vită fierte cu vin, ciuperci Portobello la grătar sau coapse de porc cu glazură balsamică de zmeură. Este delicios acum și ar trebui să se maturizeze frumosîn următorii cinci ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista