Stoc De Pui

Stoc De Pui
Stocul de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 459 calorii, 21g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica ceapa, morcov, sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Stoc de legume – un stoc bun este Important, {Video} cum se face stoc de pui de bază din pui rămas, și Stoc De Pui.

Instrucțiuni

1
Într-o oală, cuptor olandez sau într-o altă oală mare și grea, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti puiul, ceapa si morcovul pana incep sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Reduceți focul la minim și gătiți încă 5 minute, până când morcovul și ceapa își eliberează sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CeapăCeapă
3
Adăugați Napul, țelina, pătrunjelul, frunza de dafin, boabele de piper, sarea și apa. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe, acoperit, timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
NapNap
ApăApă
SareSare
4
Se strecoară și se rezervă stocul, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista