Stoc De Pui

Stoc De Pui
Stocul de pui necesită aproximativ 14 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Acest fel principal are 415 calorii, 34G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână praz, apă, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Stoc de legume – un stoc bun este Important, {Video} cum se face stoc de pui de bază din pui rămas, și Stoc De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți puiul, legumele și ierburile și condimentele în oală de 12 litri. Set deschis coș vapor direct pe ingrediente în oală și se toarnă peste apă. Gatiti la foc mare pana cand incepeti sa vedeti bule care se sparg prin suprafata lichidului. Reduceți căldura la mediu scăzut, astfel încât stocul să se mențină la foc mic și ușor. Îndepărtați spuma din stoc cu o lingură sau o strecurătoare cu plasă fină la fiecare 10 până la 15 minute pentru prima oră de gătit și de două ori pe oră pentru următoarele 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Adăugați apă fierbinte după cum este necesar pentru a menține oasele și legumele scufundate. Fierbeti neacoperit timp de 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4
Se strecoară stocul printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un alt vas mare sau un recipient rezistent la căldură, aruncând solidele. Se răcește imediat în răcitorul mare de gheață sau într-o chiuvetă plină cu apă cu gheață la Sub 40 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Se pune la frigider peste noapte.
6
Îndepărtați grăsimea solidificată de pe suprafața lichidului și păstrați-o în recipient cu capac în frigider timp de 2 până la 3 zile sau în congelator timp de până la 3 luni. Înainte de utilizare, aduceți la fierbere timp de 2 minute. Utilizați ca bază pentru supe și sosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
DificultateExpert
Gata În14 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Revista