Stoc De Bază De Carne De Vită
Stocul de carne de vită de bază ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 43 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de păstârnac, oase de supă de vită, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Stoc De Bază, Stoc De Pui De Bază, și Stoc De Pui De Bază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Tăiați capătul rădăcinii de pe ceapă. Feliați sau sferturiți ceapa, coaja și tot. Frecați morcovii și tăiați-i în bucăți de 1 inch. Într-o tigaie mare de prăjire superficială, așezați oasele de supă, ceapa și morcovii.
Coaceți, neacoperit, aproximativ 30 de minute sau până când oasele sunt bine rumenite, întorcându-se ocazional.
Așezați oasele rumenite, ceapa și morcovii într-o oală mare de supă sau cuptor olandez.
Se toarnă 1/2 cană de apă în tigaia de prăjire și se clătește.
Se toarnă acest lichid în oală de supă.
Frecați cartoful și tocați-l în bucăți, coajați și toate. Tăiați tulpinile de țelină în treimi.
Adăugați țelină, roșii, păstârnac, cartofi, boabe de piper, pătrunjel (inclusiv tulpini), frunze de dafin, sare, cimbru și usturoi în oală.
Se toarnă cele 12 căni de apă.
Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți timp de 5 ore. Tulpina stoc. Aruncați carnea, legumele și condimentele.
Pentru a clarifica stocul pentru supa limpede: pentru a îndepărta petele solide care sunt prea mici pentru a fi strecurate cu pânză de brânză, combinați 1/4 cană de apă rece, 1 albus de ou și 1 coajă de ou zdrobită.
Adăugați la stocul încordat. Aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute. Se strecoară din nou printr-o sită căptușită cu pânză de brânză.