Stoc De Bază
Stocul de bază ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 440 calorii, 40g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână morcovi, pătrunjel, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Stoc De Pui De Bază, Stoc De Pui De Bază, și {Video} cum se face stoc de pui de bază din pui rămas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de exces de grăsime, clătiți și puneți-o într-o oală. Acoperiți generos cu apă rece, sare foarte ușor și aduceți încet la fierbere.
Adăugați toate celelalte ingrediente, reduceți focul și fierbeți 34 de ore, în funcție de concentrația dorită de aromă. (Id sugerează mai mult decât mai puțin; pentru o supă mai ușoară, un stoc concentrat poate fi întotdeauna diluat rapid cu apă.) Îndepărtați suprafața spumei și a grăsimii pe măsură ce se acumulează.
Se scoate din aragaz, se strecoară printr-o sită foarte fină și se dă la frigider peste noapte. A doua zi, îndepărtați grăsimea de suprafață solidă. Stocul poate fi păstrat la frigider până la 3 zile sau congelat timp de câteva luni.
Variații: cu aceleași cantități de legume și condimente, se poate prepara carne de vită, vițel sau pui folosind următoarele cantități de carne și oase.
1 kilogram fiecare oase de vită (de preferință oase de măduvă), tibie de vită și coaste scurte sau cozi de bou
1 lire sterline fiecare vițel shin oase și mușchi sau gât și piept de vițel, os în și grăsime eliminat
3 lire spate și aripi de pui
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;