Stive De Parmezan De Vinete
Stivele de parmezan de vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 306 calorii. Dacă aveți mămăligă, vinete, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Stive De Parmezan De Vinete, Stive De Parmezan De Vinete, și Stive De Parmezan De Vinete.
Instrucțiuni
Clătiți vinetele și tăiați și aruncați ambele capete.
Tăiați vinetele transversal în 8 felii la fel de groase.
Tăiați mămăliga transversal în 8 runde egale. Înveliți ușor o foaie de copt de 14 x 17 inci cu spray de gătit cu ulei de măsline. Aranjați feliile de vinete și mămăligă într-un singur strat pe foaie. Acoperiți ușor vârfurile de felii cu mai mult spray de gătit.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 425 până când vinetele sunt moi atunci când sunt presate și mămăliga este încălzită (tăiată pentru a testa), 20 până la 25 de minute.
Între timp, într - o tigaie antiaderentă de 8 până la 10 inci la foc mediu-mare, amestecați ceapa, usturoiul și busuiocul ocazional până când ceapa se rumeneste ușor, 4 până la 5 minute.
Adăugați roșii pure și 1/4 cană de apă; fierbeți neacoperit, amestecând ocazional, până când aromele sunt amestecate, 5 până la 10 minute.
Se adaugă sare și piper după gust. Acoperiți și păstrați cald la foc mic, amestecând ocazional, până când vinetele sunt gata.
Când vinetele sunt moi, presărați mozzarella și parmezanul în mod egal peste vinete și mămăligă. Reveniți la cuptor și coaceți până când brânza este topită, aproximativ 2 minute.
Pe fiecare dintre cele patru farfurii, Așezați 1 felie de vinete (folosiți mai întâi cele mai mari felii) și stropiți cu 1 lingură de sos; se acoperă cu 1 felie de mămăligă și 1 lingură de sos. Repetați până când se folosesc toate feliile. Dacă doriți, garnisiți fiecare teanc cu crenguță de rozmarin. Lingura sos rămas în jurul valorii de bază de stive de vinete.