Stive De Parmezan De Vinete

Stive De Parmezan De Vinete
Stivele de parmezan de vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 306 calorii. Dacă aveți mămăligă, vinete, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Stive De Parmezan De Vinete, Stive De Parmezan De Vinete, și Stive De Parmezan De Vinete.

Instrucțiuni

1
Clătiți vinetele și tăiați și aruncați ambele capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2
Tăiați vinetele transversal în 8 felii la fel de groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Tăiați mămăliga transversal în 8 runde egale. Înveliți ușor o foaie de copt de 14 x 17 inci cu spray de gătit cu ulei de măsline. Aranjați feliile de vinete și mămăligă într-un singur strat pe foaie. Acoperiți ușor vârfurile de felii cu mai mult spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 425 până când vinetele sunt moi atunci când sunt presate și mămăliga este încălzită (tăiată pentru a testa), 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Între timp, într - o tigaie antiaderentă de 8 până la 10 inci la foc mediu-mare, amestecați ceapa, usturoiul și busuiocul ocazional până când ceapa se rumeneste ușor, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați roșii pure și 1/4 cană de apă; fierbeți neacoperit, amestecând ocazional, până când aromele sunt amestecate, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
7
Se adaugă sare și piper după gust. Acoperiți și păstrați cald la foc mic, amestecând ocazional, până când vinetele sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
8
Când vinetele sunt moi, presărați mozzarella și parmezanul în mod egal peste vinete și mămăligă. Reveniți la cuptor și coaceți până când brânza este topită, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Pe fiecare dintre cele patru farfurii, Așezați 1 felie de vinete (folosiți mai întâi cele mai mari felii) și stropiți cu 1 lingură de sos; se acoperă cu 1 felie de mămăligă și 1 lingură de sos. Repetați până când se folosesc toate feliile. Dacă doriți, garnisiți fiecare teanc cu crenguță de rozmarin. Lingura sos rămas în jurul valorii de bază de stive de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
10
Se servește cu grisine.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista