Steinbeck Bagnat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Steinbeck Bagnat. Această rețetă face 1 porții cu 4706 calorii, 171g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $24.08 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food52 are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți cel mai bun ulei de măsline, ridichi---îmi place soiul de mic dejun pentru că cresc, roșii de moștenire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pui Calcutta din casa Steinbeck, Pan Bagnat, și Pan Bagnat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesul: spălați nasturelul și poate folosiți un filator de salată pentru a scoate apa. Feliați ceapa și roșiile cât mai subțiri cu mâna și puneți-le deoparte. Dacă aveți un feliator de mână Kyocera (amintiți-vă că al meu se numește Danton) folosiți-l pentru a tăia subțire ridichile.
Asamblare: așezați o foaie mare de folie de plastic pe o placă. Feliați ruloul pe jumătate pe lungime.
Puneți jumătățile pe folia alimentară și scoateți suficient din firimitură, astfel încât să aveți două canoe. Oferiți ambelor canoe o doză generoasă din cel mai bun ulei de măsline.
Puneți o mână bună de frunze pe prima canoe. Completați acest lucru cu Sardina și apoi hamsiile.
Adăugați roșiile și ceapa în orice ordine doriți. Terminați cu măsline și ridichi, toate într-o grămadă mare. În cealaltă canoe așezați cresonul rămas. Și întoarceți-vă pentru a acoperi sandwich-ul.
Înfășurați totul în folia alimentară și dați-l la frigider pentru câteva ore. Repetați cu câte rulouri aveți.