Steinbeck Bagnat

Steinbeck Bagnat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Steinbeck Bagnat. Această rețetă face 1 porții cu 4706 calorii, 171g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $24.08 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food52 are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți cel mai bun ulei de măsline, ridichi---îmi place soiul de mic dejun pentru că cresc, roșii de moștenire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pui Calcutta din casa Steinbeck, Pan Bagnat, și Pan Bagnat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesul: spălați nasturelul și poate folosiți un filator de salată pentru a scoate apa. Feliați ceapa și roșiile cât mai subțiri cu mâna și puneți-le deoparte. Dacă aveți un feliator de mână Kyocera (amintiți-vă că al meu se numește Danton) folosiți-l pentru a tăia subțire ridichile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Salată SpinnerSalată Spinner
2
Asamblare: așezați o foaie mare de folie de plastic pe o placă. Feliați ruloul pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Puneți jumătățile pe folia alimentară și scoateți suficient din firimitură, astfel încât să aveți două canoe. Oferiți ambelor canoe o doză generoasă din cel mai bun ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
4
Puneți o mână bună de frunze pe prima canoe. Completați acest lucru cu Sardina și apoi hamsiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
SardineSardine
5
Adăugați roșiile și ceapa în orice ordine doriți. Terminați cu măsline și ridichi, toate într-o grămadă mare. În cealaltă canoe așezați cresonul rămas. Și întoarceți-vă pentru a acoperi sandwich-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Înfășurați totul în folia alimentară și dați-l la frigider pentru câteva ore. Repetați cu câte rulouri aveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate44
Revista