Steak - Joint Chicago Cheesesteaks
Steak-comun Chicago Cheesesteaks ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 762 calorii, 44G de proteine, și 52G de grăsime. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți sub rulouri cruste, ulei vegetal, brânză provolone și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură Comună Chicago Brânză Friptură, Friptură în stil Chicago cu unt de brânză albastră, și Chicago Burger Săptămâna: Chicago Deep Dish Pizza Burger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți puțin ulei de canola într-o tigaie din fontă la foc mare până când este foarte fierbinte.
Presărați ambele părți ale ochilor coastei cu usturoi granulat, sare și piper. Coborâți focul la mediu-înalt și așezați ochii coastei în tigaie fără supraaglomerare. Căutați ochii coastei până se rumenesc bine, aproximativ 4 minute. Întoarceți ochii coastei și gătiți până la mediu/mediu-rar, aproximativ 4 minute. Puneți deoparte, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească.
Amestecați ricotta, cheddarul și provolona într-un bol și rezervați.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se presară cu sare și piper. Transpirați ceapa până la culoarea moale și ușor aurie, aproximativ 10 minute. Pune deoparte. Tăiați subțire ochii coastei și lăsați-o deoparte.
Împărțiți ceapa în 4 grămezi. Topiți fiecare grămadă cu un sfert din amestecul de brânză, un sfert din ochiul coastei și o rolă deschisă.
Lăsați brânza să se topească și să se prăjească până când totul este lipicios. Scoateți cu o spatulă, răsturnați partea dreaptă în sus și acoperiți fiecare cu giardinera.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.