Steak De Piper Saint Louis
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de ardei Saint Louis. Această rețetă servește 4 și costă 6,8 USD pe porție. O porție conține 1183 calorii, 35g de proteine, și 105g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, brandy, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de piper chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru), Steak Au Poivre: Friptură De Piper Cu Sos De Brandy, și Friptură De Ardei Gras Vegan (Alias Piper Fals) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sare ușor ambele părți ale fileurilor. Apoi apăsați ferm fiecare parte în ardeiul crăpat pentru a acoperi.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mare.
Adăugați fileurile în tigaie și gătiți la temperatura dorită.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte. Notă: după îndepărtarea de la căldură filetele vor continua să gătească, deci mai bine sub decât peste. 1 până la 2 minute pe parte pentru rare (centru roșu rece); 3 până la 4 minute pe parte pentru mediu rar (centru roșu cald); 5 până la 6 minute pe parte pentru mediu (centru roz fierbinte); 7 până la 8 minute pe parte pentru puț mediu (centru roz fierbinte foarte puțin); 8 până la 9 minute pe parte pentru puț (centru fierbinte nu Roz deloc).
În aceeași tigaie la foc mediu-mare, adăugați untul, usturoiul și șalotele și gătiți până se rumenesc.
Scoateți din căldură și turnați cu grijă coniacul sau coniacul. Alcoolul este foarte inflamabil, deci aveți un capac la îndemână.
Puneți tigaia înapoi pe aragaz la foc mediu spre mediu-mare și adăugați smântâna grea. Gatiti pana se reduce la jumatate, aproximativ 6 pana la 8 minute.
Bateți mierea și muștarul. Reglați condimentele cu sare, dacă doriți.
Încingeți fileurile, terminați cu sosul și bucurați-vă.
Serviți cu amidonul și legumele preferate. În partea de sus a râului servim cu cartofi prăjiți de usturoi prăjiți și legume proaspete sotate în sezon.