Steak De Piper Saint Louis

Steak De Piper Saint Louis
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de ardei Saint Louis. Această rețetă servește 4 și costă 6,8 USD pe porție. O porție conține 1183 calorii, 35g de proteine, și 105g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, brandy, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de piper chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru), Steak Au Poivre: Friptură De Piper Cu Sos De Brandy, și Friptură De Ardei Gras Vegan (Alias Piper Fals) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sare ușor ambele părți ale fileurilor. Apoi apăsați ferm fiecare parte în ardeiul crăpat pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați fileurile în tigaie și gătiți la temperatura dorită.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte. Notă: după îndepărtarea de la căldură filetele vor continua să gătească, deci mai bine sub decât peste. 1 până la 2 minute pe parte pentru rare (centru roșu rece); 3 până la 4 minute pe parte pentru mediu rar (centru roșu cald); 5 până la 6 minute pe parte pentru mediu (centru roz fierbinte); 7 până la 8 minute pe parte pentru puț mediu (centru roz fierbinte foarte puțin); 8 până la 9 minute pe parte pentru puț (centru fierbinte nu Roz deloc).
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
În aceeași tigaie la foc mediu-mare, adăugați untul, usturoiul și șalotele și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți din căldură și turnați cu grijă coniacul sau coniacul. Alcoolul este foarte inflamabil, deci aveți un capac la îndemână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
ConiacConiac
7
Puneți tigaia înapoi pe aragaz la foc mediu spre mediu-mare și adăugați smântâna grea. Gatiti pana se reduce la jumatate, aproximativ 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Bateți mierea și muștarul. Reglați condimentele cu sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
9
Încingeți fileurile, terminați cu sosul și bucurați-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Serviți cu amidonul și legumele preferate. În partea de sus a râului servim cu cartofi prăjiți de usturoi prăjiți și legume proaspete sotate în sezon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
AmidonAmidon
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista