Steak Balsamico Cu Ciuperci

Steak Balsamico Cu Ciuperci
Steak Balsamico cu ciuperci este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 405 calorii, 34G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, căței de usturoi, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Risotto al Balsamico, Broccoli Balsamico, și Balsamico De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați fripturile cu 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Gatiti fripturile in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 4-5 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FripturăFriptură
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați fripturile într-un platou de servire și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
3
Adăugați usturoiul în tigaie; sotati 30 de secunde, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ciupercile și restul de 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. piper la tigaie; sot 3 minute. Se amestecă oțetul; gătiți, amestecând frecvent, 3 până la 5 minute sau până când ciupercile sunt fragede. Se amestecă amestecul de ciuperci peste fripturi și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
OțetOțet
PiperPiper
FripturăFriptură
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Balsamico de porc cu ciuperci: substitut 2 lb. filet de porc, tăiat în felii groase de 1/2 inci, pentru fripturi. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Oțet BalsamicOțet Balsamic
CiuperciCiuperci
FripturăFriptură

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateNormal
Gata În29 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista