Steak Balsamico cu ciuperci este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 405 calorii, 34G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, căței de usturoi, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Risotto al Balsamico, Broccoli Balsamico, și Balsamico De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Frecați fripturile cu 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Gatiti fripturile in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 4-5 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Friptură
Sare
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați fripturile într-un platou de servire și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
3
Adăugați usturoiul în tigaie; sotati 30 de secunde, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ciupercile și restul de 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. piper la tigaie; sot 3 minute. Se amestecă oțetul; gătiți, amestecând frecvent, 3 până la 5 minute sau până când ciupercile sunt fragede. Se amestecă amestecul de ciuperci peste fripturi și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Oțet
Piper
Friptură
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Balsamico de porc cu ciuperci: substitut 2 lb. filet de porc, tăiat în felii groase de 1/2 inci, pentru fripturi. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.