Steak & stilton bruschetta
Steak & Stilton bruschetta necesită în jur 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.48 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 416 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 20 de fani. Mergeți la magazin și ridicați Nasturel, ulei de măsline, rulou de pâine ciabatta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare sunt Pește Opakapaka pe verdeață pentru copii Hirabara, vinetă de mere verde și Bruschetă Stilton, Strip Steak cu unt Stilton-Port, și Penne cu friptură la grătar, Stilton și șalotă.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie. Frecați friptura cu uleiul de măsline, condimentați, apoi gătiți timp de 2-4 minute pe fiecare parte sau până când este gata după bunul plac.
Pune friptura pe o farfurie pentru a se odihni.
Puneți jumătățile de rulou tăiate în jos în tigaie timp de 2 minute pentru a absorbi sucurile de carne și a prăji până se rumenesc.
Întindeți partea prăjită cu muștarul și îngrămădiți năsturelul deasupra.
Tăiați friptura în jumătate, așezați-vă deasupra nasturelului, apoi sfărâmați peste stilton.
Stropiți cu un strop de oțet balsamic, răsturnați orice sucuri de odihnă pentru friptură și serviți.