Stay - Batoane Proaspete De Butterscotch
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați barurile de Butterscotch proaspete. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 114 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 25 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, nuci pecan, puțină linguriță de sare kosher - folosiți jumătate dacă folosiți unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Batoane Butterscotch, Batoane Butterscotch, și Batoane Butterscotch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F și căptușiți o tigaie metalică pătrată de 8 inci cu folie de aluminiu. Ungeți folia și puneți tigaia deoparte.Cerneti sau amestecati faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea; pus deoparte.Topiți untul la foc mediu într-o cratiță mică. Gatiti doar pana incepe sa se rumeneasca, apoi scoateti-l de pe foc si transferati-l intr-un bol de amestecare de dimensiuni medii.
Lasă să se răcească ușor.
Adăugați zahăr brun, glucoză și extract de vanilie. Bateți cu un mixer electric de mână la viteză medie până când se combină.
Adăugați oul și bateți cu viteză mare timp de aproximativ 3 minute sau până când oul este complet încorporat și aluatul este mai deschis la culoare și textură. Cu mâna, amestecați amestecul de făină și nucile;
Răspândiți în tigaie pregătită (vârful degetelor umede ajută).
Coaceți timp de 30 de minute până când blatul este ferm. Se răcește pe grătar.