Starter De Struguri Sălbatici

Starter De Struguri Sălbatici
Starterul de struguri sălbatici este un vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Salată De Pui, Orez Sălbatic Și Struguri, Spritzer de mentă de struguri cu cuburi de gheață de struguri, și ii. hrănirea starterului (o dată pe zi).

Instrucțiuni

1
Stem struguri într-un castron mediu de amestecare. Zdrobiți cu mâinile. Se acoperă cu pânză de brânză și se lasă deoparte trei zile la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
După trei zile ar trebui să existe bule în sucul de struguri, indicând că fermentația a început. Se strecoară lichidul și se aruncă piei. Reveniți la castron și amestecați 1 cană de făină integrală de grâu. Se lasă deoparte 24 de ore la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Suc De StruguriSuc De Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Măsurați 1 cană de pornire, aruncați orice extra și transferați într-un recipient din sticlă sau ceramică de 1 litru cu capac. Se amestecă 1 cană de făină de pâine și 1 cană de apă. Amestecul ar trebui să semene cu un aluat gros; adăugați mai multă apă sau făină, dacă este necesar, pentru a obține această consistență. Acoperiți ușor cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
4
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 24 de ore. Repetați a doua zi. Unele activități ar trebui să fie vizibile: amestecul ar trebui să înceapă să baloneze. Repetați încă de două ori. Va trebui să aruncați o parte din amestec în fiecare zi.
5
Starterul ar trebui să fie destul de activ. Începeți să vă hrăniți în mod regulat, la fiecare 4 până la 6 ore, dublând starterul de fiecare dată. De exemplu, dacă aveți 1 cană starter, adăugați 1 cană făină de pâine și 1 cană apă. Alternativ, depozitați la frigider și hrăniți săptămânal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista