Starter Clasic De Somon Afumat

Starter Clasic De Somon Afumat
Această rețetă servește 8 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 23 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați somon, brânză philadelphia neufchatel, biscuiți de secară țesute și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crostini clasici de somon afumat, Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, și Piept de vită afumat: Texas BBQ Classic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Răspândiți biscuiții cu Neufchatel; top cu somon și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NeufchatelNeufchatel
Pentru LegarePentru Legare
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
MărarMărar

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista