St. Patrick ' s Linguine

St. Patrick ' s Linguine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați St.Patrick ' s Linguine. Această rețetă servește 6. O porție conține 897 calorii, 31g de proteine, și 56G de grăsime. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați hrean, carne de vită, cheddar irlandez și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Linguine alle Noci (Linguine cu sos de nuci), Linguine cu scoici (Linguine con le Vongole), și Linguine cu scoici (Linguine con le Vongole).

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați untul și 1 lingură de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați morcovii și varza și sotati până când sunt doar fragede și varza începe să se caramelizeze, aproximativ 20 de minute. Se amestecă șalotele și usturoiul și se sotează cu 3 până la 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
VarzăVarză
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
4
Adăugați carnea de vită și piperul negru și gătiți până când carnea de vită începe să fie crocantă, aproximativ 10 minute. Se amestecă ocazional în timpul acestui proces. Degajează tigaia cu vinul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Carne De VităCarne De Vită
Vin AlbVin Alb
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați smântâna, jumătate și jumătate, muștarul și hreanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
CremăCremă
6
Lăsați să fiarbă până când sosul s-a strâns puțin, aproximativ 5 minute. Se amestecă brânza mărunțită și se ajustează condimentele, după cum este necesar. Se amestecă mazărea și pastele, apoi se transferă într-un vas de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
CondimenteCondimente
PastePaste
SosSos
MazăreMazăre
7
Se servește imediat garnisit cu parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan

Echipamente

Ingrediente

2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivarză tăiată cubulețevarză tăiată cubulețe1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimorcovi tăiați cubulețemorcovi tăiați cubulețe4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricheddar alb irlandez ras sau Cheddar alb extra-ascuțitcheddar alb irlandez ras sau Cheddar alb extra-ascuțit4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricarne de vită fiartă, feliată și mărunțităcarne de vită fiartă, feliată și mărunțită1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Muștar DijonMuștar Dijon1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimazăre proaspătă sau congelatămazăre proaspătă sau congelată11 kilogram de dovlecel,dressing lamaie piperdressing lamaie piper3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirijumătate și jumătatejumătate și jumătate3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)hrean preparathrean preparat454Nuci de orice fel (tocate)Linguini gătiteLinguini gătite596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriparmezan rasparmezan ras11 kilogram de dovlecel,piper negru proaspăt crăpatpiper negru proaspăt crăpat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ceapă eșalotă tocatăceapă eșalotă tocată2(iarnă)unt, nesăratunt, nesărat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)muștar de cereale integralemuștar de cereale integrale
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista