Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați St.Patrick ' s Linguine. Această rețetă servește 6. O porție conține 897 calorii, 31g de proteine, și 56G de grăsime. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați hrean, carne de vită, cheddar irlandez și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Linguine alle Noci (Linguine cu sos de nuci), Linguine cu scoici (Linguine con le Vongole), și Linguine cu scoici (Linguine con le Vongole).
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați untul și 1 lingură de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați morcovii și varza și sotati până când sunt doar fragede și varza începe să se caramelizeze, aproximativ 20 de minute. Se amestecă șalotele și usturoiul și se sotează cu 3 până la 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Varză
Morcov
Usturoi
4
Adăugați carnea de vită și piperul negru și gătiți până când carnea de vită începe să fie crocantă, aproximativ 10 minute. Se amestecă ocazional în timpul acestui proces. Degajează tigaia cu vinul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Carne De Vită
Vin Alb
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați smântâna, jumătate și jumătate, muștarul și hreanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean
Cremă
6
Lăsați să fiarbă până când sosul s-a strâns puțin, aproximativ 5 minute. Se amestecă brânza mărunțită și se ajustează condimentele, după cum este necesar. Se amestecă mazărea și pastele, apoi se transferă într-un vas de servire.