Fripturi De Șuncă Marinate

Fripturi De Șuncă Marinate
Fripturile de șuncă marinate sunt un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 284 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 1,76 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fripturi individuale de șuncă, ghimbir măcinat, ginger ale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Fripturi De Șuncă Marinate La Grătar, Fripturi De Filet Marinate, și Fripturi Marinate Cu Bourbon sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Adăugați fripturi de șuncă; sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De șuncăFriptură De șuncă
3
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scurgeți și aruncați marinada. Șuncă la grătar, acoperită, la foc mediu indirect timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când este încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 49 de dolari pe sticlă.
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista