Squidgy ciocolata & rodie torte

Squidgy ciocolata & rodie torte
Squidgy ciocolata & rodie torte este un lacto ovo vegetarian desert. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 515 calorii. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr glazură, ciocolată, semințe de rodie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 43 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Întuneric & squidgy ciocolata torte, Tort cu ciocolată cu pere și alune, și Tort Squidgy cu lămâie și ghimbir.

Instrucțiuni

1
Ungeți cu generozitate o formă de arc de 23 cm, apoi tapetați baza cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Puneți untul și ciocolata într-un castron mediu și topiți ușor împreună, fie peste o tigaie cu apă clocotită, fie în cuptorul cu microunde. Se amestecă până se omogenizează, apoi se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Crăpați ouăle într-un castron mare, adăugați zahărul, apoi bateți timp de 5-8 minute cu bătătoare electrice de mână până când sunt groase, asemănătoare mousse-ului și dublate în volum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă amestecul de ciocolată în jurul marginii bolului, apoi se pliază împreună folosind o lingură mare de metal până când aluatul se rumeneste uniform, cu panglica ciudată de ciocolată care apare. Nu vă grăbiți acest pic, este important să păstrați bulele pe care le-ați făcut atât de atent. Cernem peste migdale, făină și linguriță sare, apoi împăturim până se uniformizează. Turnați încet aluatul în formă, apoi folosiți o spatulă pentru a obține până la ultimul bit din vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Coaceți pe un raft din mijloc timp de 30-35 de minute sau până când tortul se ridică și se așează deasupra. Răciți tortul în cositorul său pe un raft. Torte se poate scufunda și crăpa puțin, ceea ce este bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Pentru topping, aduceți crema la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
8
Puneți ciocolata într-un castron cu zahărul glazurat, apoi răsturnați smântâna fierbinte peste ea. Se lasă câteva minute, se amestecă până se omogenizează, apoi se lasă să se răcească și se îngroașă timp de 10 minute. Scoateți cu grijă torta din cositorul său pe o farfurie, apoi întindeți glazura deasupra, lăsând-o să picure pe părți. Se lasă să se stabilească câteva minute, apoi se împrăștie cu semințele de rodie și fie se răcește câteva ore, fie se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Torte. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista