Umplutura de dovlecei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 250 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați alimente cu brânză procesată, dovlecei, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Butternut Squash Umplutura, Umplutură Ușoară De Squash, și Umplutura Caserola De Squash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas mediu de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați dovlecelul, crema de supă de țelină și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Supa De Telina
Suc De Fructe
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Întindeți aproximativ 3/4 cană amestec de umplutură în fundul vasului de copt pregătit și deasupra cu jumătate din amestecul de dovlecei. Se condimentează cu piper și se presară cu jumătate din mâncarea de brânză topită. Repetați straturile și topul cu amestecul de umplutură rămas. Aranjați uniform felii de unt pe suprafață și turnați apă peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Topită
Amestec De Umplutură
Unt
Piper
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Fructe
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Acoperiți și coaceți 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc ușor.