Squash ras și paste de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați squashul ras și pasta de roșii. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 595 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ulei de măsline, mozzarella, mezzi rigatoni și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Squash de vară ras cu flori de Squash, Cremă De Roșii Cherry Și Paste De Squash De Vară, și Salată De Squash De Vară Rasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați pastele și usturoiul și gătiți pe măsură ce eticheta pastelor direcționează; rezervați 1 cană din apa de gătit, apoi scurgeți.
Între timp, feliați subțire dovlecelul pe partea largă a unei răzătoare de cutie (sau folosiți o mandolină).
Combinați dovleceii, roșiile, uleiul de măsline și busuiocul într-un bol mare; adăugați 1 linguriță sare și piper după gust.
Puneți usturoiul gătit cu partea plată a cuțitului unui bucătar; adăugați-l în castron împreună cu pastele, grana padano și mozzarella. Aruncați până se combină, adăugând apa de paste rezervată după cum este necesar pentru a se umezi. Condimentează cu sare și piper. Împărțiți între boluri; stropiți cu ulei de măsline și acoperiți cu mai multe Grana padano.
Fotografie realizată de Justin Walker