Squash De Vară

Squashul de vară necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 77 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, dovlecei, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Penne cu dovleac, varză și brânză de capră {12 săptămâni de dovleac de iarnă}, File de cod picant cu sos de nucă de cocos-dovlecei peste dovlecei de ghindă prăjită, și Butternut Squash taitei Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa aproximativ 5 minute, pana se inmoaie.
Se amestecă roșiile și se condimentează cu sare și piper. Continuați să gătiți și amestecați aproximativ 5 minute.
Se amestecă dovlecelul, dovlecelul galben, frunza de dafin și busuiocul. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 20 de minute, amestecând ocazional.
Îndepărtați frunza de dafin înainte de servire.