Spărgător De Nuci Baruri
Spargatorul de nuci baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 36 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 167 calorii. 13 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt de arahide cremos, zahăr brun, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Spărgător de nuci, Spărgător de nuci, și Pâine Spărgător De Nuci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (180 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 15 x 10 x 1 inch.
Pentru a face baza, crema 1/3 cana unt aromat scurtarea și 1/2 cana unt de arahide în castron mare la viteză medie într-un mixer electric. Se amestecă în zahăr brun. Bateți ouăle pe rând până când sunt cremoase.
Combinați făina universală, praful de copt și sarea într-un castron mic. Pune deoparte.
Combinați 1/4 cană lapte și 1 linguriță. vanilie în ceașcă de măsurare.
Adăugați ingrediente uscate și lapte alternativ la amestecul cremă.
Se amestecă la viteză mică. Răzuiți frecvent părțile laterale ale bolului și bateți până se amestecă.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de 18 până la 20 de minute.
Pentru glazura: crema 1/4 cana unt aromat scurtarea și 2/3 cana unt de arahide în castron mare la viteza medie de mixer electric.
Adăugați 4 căni de zahăr pentru cofetari și 1/2 cană de lapte. Bateți până la pufos.
Răspândiți pe baza cookie-urilor răcite. Pentru burniță topiți bucățile de ciocolată la foc foarte mic într-o cratiță mică.
Stropiți ciocolata de la sfârșitul lingurii înainte și înapoi peste glazură.
Tăiați în pătrate de 2 inch. La frigider 15-20 de minute până când ciocolata este fermă.