Spirale De Zahăr Caramelizat
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Spiralele de zahăr caramelizate ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 104 calorii. Această rețetă servește 20. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, bomboane de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 6%. Rețete similare includ Ananas caramelizat cu zahăr brun-înghețată de ghimbir, Prajitura cu zahar brun-condiment cu mere caramelizate, și Orecchiette Cu Ceapă Caramelizată, Mazăre De Zahăr Și Ricot.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună zahăr, sirop de porumb și 1/2 cană de apă într-un 3 1/2-qt. cratiță grea până la amestecare.
Puneți tigaia la foc mediu-mare și gătiți, fără a amesteca, până când un termometru pentru bomboane înregistrează 305 până la 315 sau până când amestecul începe să capete o culoare aurie caramel (aproximativ 25 până la 30 de minute).
Se ia de pe foc și se amestecă doar până când culoarea este distribuită uniform, folosind o lingură de lemn curată. Așezați cu grijă fundul cratiței în apă rece pentru a opri procesul de gătit.
Scoateți din apă și lăsați să stea 2 până la 3 minute sau până se îngroașă ușor.
Presărați bomboane de lămâie zdrobite peste o bucată de hârtie pergament. Îndepărtați cu grijă aproximativ 1 lingură. sirop fierbinte peste bomboane într-o mișcare circulară, creând discuri de 3 inci. (Dacă siropul devine prea gros, puneți cratița înapoi la foc timp de 3 până la 4 minute sau până când siropul se topește ușor. Folosiți o lingură curată pentru a continua să faceți spirale.)
Lăsați să se răcească 10 minute sau până se răcește complet. (
Amestecul se va întări pe măsură ce se răcește.)