Spiderweb Brownie Fleac
Spiderweb Brownie fleac ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 21 de porții cu 422 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lapte, topping bătut din carton, zahăr pentru cofetari și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Brownie Fleac, Brownie Fleac, și M & M Brownie Fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți și coaceți amestecul de brownie conform instrucțiunilor pachetului. Se răcește pe un suport de sârmă.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până la pufos. Adăugați treptat zahărul cofetarilor; bateți până se omogenizează. Ori în 2 cupe biciuit topping.
Așezați jumătate din cuburile brownie într-un 4-qt. fleac castron sau vas de servire din sticlă; strat cu jumătate din amestecul de brânză cremă.
Într-un alt castron, amestecați laptele și amestecurile de budincă timp de 2 minute.
Se lasă să stea 2 minute sau până se fixează moale. Puneți deoparte jumătate din amestecul de budincă. Se amestecă nucile pecan și 1 cană de bomboane tocate în amestecul de budincă rămas; se întinde peste stratul de brânză cremă.
Strat cu brownies rămase și amestec de brânză cremă.
Ori 2 cesti biciuit topping în amestecul de budinca rezervate; răspândit peste crema de branza strat.
Întindeți toppingul biciuit rămas deasupra.
Așezați siropul de ciocolată într-o pungă de plastic resigilabilă grea; tăiați o gaură mică într-un colț al pungii. Țeavă opt cercuri concentrice subțiri 1/2 in. în afară de toppingul biciuit. Începând cu cercul central, trageți ușor un cuțit prin cercuri spre marginea exterioară. Ștergeți cuțitul curat. Repetați pentru a finaliza modelul de păianjen.
Se presara rămase batoane de bomboane zdrobite în centrul de web. La frigider până la răcire.