Spice-pui fript frecat cu două sosuri

Spice-pui fript frecat cu două sosuri
Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 150 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 25. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos wasakaka și sos piri piri, rozmarin, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Curcan prăjit cu condimente, Lisu Condiment-Frecat Friptură De Porc, și Spice-frecat friptură de porc cotlet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați uleiul, usturoiul, coaja de lămâie și sucul, rozmarinul, semințele de fenicul și piperul. Frecați amestecul peste pui, în interior și în exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Să vină la temperatura camerei.
3
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Răsuciți aripile puiului în spate și legați picioarele împreună; așezați pieptul în sus într-o tigaie de prăjire. Condimentează peste tot cu sare. Prăjiți aproximativ 55 de minute, până când sucurile se limpezesc atunci când o coapsă interioară este străpunsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Transferați pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
6
Tăiați puiul în 8 bucăți și serviți cu sosurile Wasakaka și Piri Piri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții25
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista