Spice frecat friptură de porc în sos de bere ar putea fi doar marinata pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,18 USD pe porție. O porție conține 375 calorii, 52G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bere, sare de usturoi, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lisu Condiment-Frecat Friptură De Porc, Spice-frecat friptură de porc cotlet, și Meu Preferat Aproape Non-Grăsime Condiment Frecat Cotlet De Porc Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mic. Gatiti si amestecati usturoi tocat, piper, oregano, praf de usturoi, fulgi de ardei rosu, cimbru uscat, mustar, maghiran si busuioc in unt fierbinte pana cand este parfumat, gros si usor de raspandit, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Dressing Lamaie Piper
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
Maghiran
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Puneți carnea de porc într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Întindeți amestecul de usturoi peste partea superioară a fripturii și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Turnați berea în fundul tăvii de prăjire și acoperiți tigaia cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Îndepărtați folia de aluminiu și continuați să gătiți timp de 1 oră. Creșteți temperatura la 425 grade F (220 grade C) și gătiți până când carnea de porc este ușor roz în centru, aproximativ 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De Susan
8
Îndepărtați friptura pe o farfurie pentru a vă odihni și cort cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Puneți tigaia de prăjire la foc mediu-mic și bateți făina, sarea de usturoi și praful de ceapă în tigaie. Gatiti si amestecati pana cand sosul se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate