Speedy Spuds

Speedy Spuds
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Speedy Spuds. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 273 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână șuncă, ceapă verde, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spuduri de șuncă și spanac, Super Spuds, și Spuduri De Două Ori Coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați cartofii cu peria de legume. Împingeți fiecare cartof de mai multe ori cu furculița (acest lucru permite aburului să scape și facilitează împărțirea cartofului mai târziu). Puneți cartofii la aproximativ 1 inch distanță într-un cerc pe farfurie. Cuptorul cu microunde la mare timp de 8 până la 10 minute sau până când cartofii sunt fragede. Folosiți suporturile pentru oală pentru a scoate placa din cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Suport Pentru OalăSuport Pentru Oală
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Cojiți stratul exterior de piele din ceapa verde. Se taie ceapa pe placa de tăiere, folosind cuțitul (aveți nevoie de aproximativ 1/2 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Pulverizați tigaia cu spray-ul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Puneți ceapa verde și șunca (sau bucățile de slănină sau pepperoni) în tigaie. Gatiti la foc mediu-mare aproximativ 3 minute, amestecand tot timpul cu lingura de lemn, pana cand sunca este fierbinte. Scoateți tigaia de pe arzătorul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Bacon BițiBacon Biți
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Tăiați cartofii copți pe lungime în jumătate, folosind cuțitul. (Dacă cartofii sunt prea fierbinți, țineți-i cu un suport pentru oală). Puf în interiorul cartofului cu furculiță. Puneți 1 lingură de smântână pe fiecare jumătate de cartof, folosind spatula de cauciuc pentru a o scoate din lingura de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingurita Piper Negru Grosier,1 Lingurita Piper Negru Grosier,
Suport Pentru OalăSuport Pentru Oală
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Întindeți puțin smântână cu spatula de cauciuc. Acoperiți fiecare cartof pe jumătate uniform cu un amestec de șuncă și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista