Speedy Mini Pâini De Carne
Speedy mini pâini de carne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 417 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, ketchup, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mini Pâini De Carne, Mini Pâini De Carne, și Mini Pâini De Carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor cupele unei tigaie cu brioșe de 12 cani.
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, firimiturile de pâine, ouăle, laptele, usturoiul, ceapa, sarea, cimbru și piperul. Împărțiți amestecul de carne între cele 12 căni de briose, apăsând ferm carnea în tigaie.
Așezați tigaia pentru brioșe pe o foaie de copt și coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când carnea este aproape gătită—"pâinile" vor fi ferme atunci când sunt presate ușor în centru, dar nu sunt setate.
În timp ce pâinile de carne se coc, amestecați ketchup-ul, muștarul și sosul Worcestershire. După coacere timp de 20 până la 25 de minute, scoateți tigaia din cuptor.
Ungeți vârfurile pâinilor cu glazura, folosind totul în sus și readuceți tigaia la cuptor.
Coaceți încă 10 minute sau până când glazura s-a îngroșat și carnea este complet gătită, 30 până la 35 de minute în total. Rulați o spatulă offset sau un cuțit de unt în jurul marginilor cupelor de briose și scoateți pâinile de carne.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din Deen Bros. ia-o ușor de Jamie Deen, Bobby Deen și Melissa Clark Copyright (c) 2009 de Jamie Deen, Bobby Deen și Melissa Clark publicat de Ballantine Books.Jamie și Bobby Deen au crescut în Georgia–mai întâi în Albany și apoi în Savannah–și, la fel ca mulți sudici, au considerat întotdeauna gătitul și mâncarea o mare parte din viața lor. Când mama lor, Paula Deen, a început o afacere de livrare de sandvișuri în 1989, băieții s-au ocupat de livrări. Pe măsură ce afacerea a crescut în restaurantul Lady, au continuat să ajute. Apoi, în 1996, trio-ul a deschis Restaurantul Lady & Sons către un succes răsunător. De atunci nu s-au mai uitat înapoi. Apar în mod regulat pe ABC ' s Good Morning America și au avut propriul lor spectacol Food Network, Road Tasted.Melissa Clark a scris pentru New York Times, Food & Wine, Travel & Leisure și Real Simple și a colaborat la douăzeci și una de cărți.