Speedy mini pâini de carne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 417 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, ketchup, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mini Pâini De Carne, Mini Pâini De Carne, și Mini Pâini De Carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor cupele unei tigaie cu brioșe de 12 cani.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, firimiturile de pâine, ouăle, laptele, usturoiul, ceapa, sarea, cimbru și piperul. Împărțiți amestecul de carne între cele 12 căni de briose, apăsând ferm carnea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Așezați tigaia pentru brioșe pe o foaie de copt și coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când carnea este aproape gătită—"pâinile" vor fi ferme atunci când sunt presate ușor în centru, dar nu sunt setate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
În timp ce pâinile de carne se coc, amestecați ketchup-ul, muștarul și sosul Worcestershire. După coacere timp de 20 până la 25 de minute, scoateți tigaia din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
5
Ungeți vârfurile pâinilor cu glazura, folosind totul în sus și readuceți tigaia la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți încă 10 minute sau până când glazura s-a îngroșat și carnea este complet gătită, 30 până la 35 de minute în total. Rulați o spatulă offset sau un cuțit de unt în jurul marginilor cupelor de briose și scoateți pâinile de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se servește fierbinte.
8
Gust
9
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
10
Din Deen Bros. ia-o ușor de Jamie Deen, Bobby Deen și Melissa Clark Copyright (c) 2009 de Jamie Deen, Bobby Deen și Melissa Clark publicat de Ballantine Books.Jamie și Bobby Deen au crescut în Georgia–mai întâi în Albany și apoi în Savannah–și, la fel ca mulți sudici, au considerat întotdeauna gătitul și mâncarea o mare parte din viața lor. Când mama lor, Paula Deen, a început o afacere de livrare de sandvișuri în 1989, băieții s-au ocupat de livrări. Pe măsură ce afacerea a crescut în restaurantul Lady, au continuat să ajute. Apoi, în 1996, trio-ul a deschis Restaurantul Lady & Sons către un succes răsunător. De atunci nu s-au mai uitat înapoi. Apar în mod regulat pe ABC ' s Good Morning America și au avut propriul lor spectacol Food Network, Road Tasted.Melissa Clark a scris pentru New York Times, Food & Wine, Travel & Leisure și Real Simple și a colaborat la douăzeci și una de cărți.