Spareribs Thailandeze
Thai Spareribs este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 4,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 73G de proteine, 119g de grăsime, și un total de 1487 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sos de arahide thailandez, carne de carne, orez de susan-cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Porc Marinată În Stil Thailandez, Thai Loc Phad Thai Pui Thai Fierbinte, și Ono Spareribs.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Aranjați coastele într-un singur strat într-o tigaie mare de prăjire.
Adăugați suficientă apă clocotită pentru a acoperi coastele. Acoperiți tigaia cu folie. Coaste la cuptor până aproape fragede, aproximativ 1 1/2 ore.
Între timp, tăiați fundul la 2 inci de fiecare tulpină de lemongrass (aruncați porțiunile superioare). Feliați lemongrass în runde subțiri; se pune în blender.
Adăugați 1/2 cană tamari, zahăr, Sherry, sos de arahide, ulei de susan, usturoi și ghimbir; amestecați până aproape neted. Se amestecă laptele de cocos și restul de 6 linguri tamari pentru marinată.
Coaste reci, încă acoperite, 30 de minute. transferați coastele într-o pungă de plastic resigilabilă de 2 galoane; aruncați lichidul de fierbere.
Se toarnă marinada în pungă. Sigilați partea superioară și rotiți de mai multe ori pentru a acoperi uniform coastele. Se dă la frigider peste noapte, întorcându-se ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. folosind clești, aranjați coastele într-un singur strat pe o foaie mare de copt cu margini. Lingura marinata din punga peste coaste. Prăjiți descoperit până când coastele sunt foarte fragede, ungând adesea cu marinată, aproximativ 1 1/2 ore. Aranjați coaste pe platou. Răzuiți marinada în ulcior pentru sos; lingura de grăsime care se ridică la suprafață.
Periați sosul generos peste coaste.
Se servește cu orez susan-coriandru, trecând sosul rămas alături.
Informații Despre Ingrediente.
Lemongrass este vândut în secțiunea de produse a unor supermarketuri și pe piețele asiatice. Sosul de soia Tamari și sosul de arahide thailandez sunt disponibile în secțiunea Asian foods a unor supermarketuri și la magazinele de alimente specializate și magazinele de alimente naturale. Laptele de cocos conservat neîndulcit poate fi găsit la multe supermarketuri și pe piețele din India, Asia de Sud-Est și latină.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.