Spareribs, Stil Coreean
Spareribs, stil coreean ar putea fi doar Coreeană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 198 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 96 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de semințe de susan, ghimbir de dimensiunea nichelului, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Char-gratar coreean stil BBQ cotlet de porc și artizanale Coreeană carne Giveaway, Spareribs în stil Memphis, și Miere Spareribs, Stil Irlandez.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie mare care poate ține coastele într-un singur strat la foc mare și adăugați coastele și 1/2 cană de apă. Se fierbe, întorcând coastele ocazional, până când lichidul s-a evaporat, apoi se reduce focul la mediu și se rumenesc coastele în propria grăsime, întorcându-se ocazional, timp de aproximativ 5 minute. Între timp, prăjiți semințele de susan punându-le într-o tigaie mică la foc mediu, agitând tigaia ocazional până se rumenesc ușor și încep să apară.
Adăugați usturoiul și jumătate din semințele de susan și amestecați; gatiti 30 de secunde.
Adăugați zahărul, ghimbirul, sosul de soia, jumătate din uleiul de susan și încă 1/4 cană de apă; întoarceți focul la mediu-mare și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când lichidul este gros și întunecat. Dacă coastele sunt fragede în acest moment, sunt gata. Dacă nu, adăugați încă 1/4 cană de apă și repetați procesul.
Adăugați sare și piper după gust și restul de semințe de susan și ulei de susan. Se amestecă o dată, se presară cu scallion și se servește.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
De la rețetele rapide și ușoare ale lui Mark Bittman de la New York Times de Mark Bittman Copyright (c) 2007 de Mark Bittman publicat de Broadway Books.Mark Bittman este autorul blockbuster-ului Cele mai bune rețete din lume (Broadway, 200
și bestseller-ul clasic cum să gătești totul, care a vândut mai mult de un milion de exemplare. El este, de asemenea, coautor, cu Jean-Georges Vongerichten, de simplu la spectaculos și Jean-Georges: gătit acasă cu un bucătar de patru stele. Domnul Bittman este un scriitor prolific, face apariții frecvente la radio și televiziune și este gazda celor mai bune rețete din lume, un serial din 13 părți la televiziunea publică. Locuiește în New York și Connecticut.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin
Acest vin frumos este minunat de consistent vintage după vintage. Primim fructe superioare Chenin Blanc de la ferma Wilson Din Clarksburg, permițându-ne să producem un vin expresiv, nuanțat și delicios. La început se învârte, aromaticele de pere albe, ananas și banane izvorăsc din pahar. La gust, vinul este răcoritor cu arome de mandarină coaptă și piersici. Senzația de gură este plină de viață, dar bogată și are o cremă subtilă. Fermentarea 100% din oțel inoxidabil garantează caracterul de fructe proaspete pe care fanii acestui vin au ajuns să-l aprecieze de-a lungul anilor. Acesta este sorbul de vară prin excelență și vinul perfect pentru a se împerechea cu stridii proaspete!